Werksneaker laat je zweven

High performance veiligheidsschoenen zijn onmisbaar voor mensen die veel meters maken en er iedere dag vol tegenaan gaan. De Excel Light 1030 S1P werkschoen van Reebok met innovatieve XL Extralight zool is dan een uitstekende keuze. Deze heeft een responsiviteit als een springveer waardoor het voelt alsof je zweeft op de werkvloer.

Door toepassing van innovatieve materialen uit de hardloopwereld weegt een schoen
Werksneaker laat je zweven | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Werksneaker laat je zweven | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Door toepassing van innovatieve materialen uit de hardloopwereld weegt een schoen slechts 475 gram (maat 42). Het upper van nylon mesh in combinatie met de voering van 3D ademend gaas zorgt voor optimale afvoer van vocht en warmte. Zo blijven je voeten de hele dag droog, koel en fit. Vanwege het ongekende comfort kan je de Reebok werkschoenen ook na je werk dragen.

De werksneaker heeft een lichtgewicht beschermneus van aluminium die met behoud van impactbescherming voldoet aan de norm EN ISO 20345. De slijtvaste buitenzool met rubberen versterking bij hiel en tenen is antistatisch en benzine- en oliebestendig. Daarnaast is de buitenzool zeer slipbestendig op nagenoeg alle vloeroppervlakken. De composiet anti-perforatiezool is metaalvrij.  De ergonomische MemoryTech inlegzool past zich aan de contouren van de voet aan en geeft een aangenaam gevoel. Hij is uitneembaar en machinewasbaar voor een langere levensduur.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen