Wiltec op hoogste trede Prestatieladder Sociaal Ondernemen

26-05-2023
Wiltec op hoogste trede Prestatieladder Sociaal Ondernemen

Wiltec heeft trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Wiltec op hoogste trede Prestatieladder Sociaal Ondernemen

Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat het bedrijf op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee behoort Wiltec tot de koplopers als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Op woensdag 25 mei 2023 nam Bart Zegers (directie Wiltec) het PSO certificaat in ontvangst van wethouder Gijs van Heeswijk (gemeente Maashorst).

Wiltec faciliteert werkplekken

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt.

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-gecertificeerde organisaties, waaronder Wiltec, door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. 

Op de foto: Misja van Drenth (KAM Coördinator), Mariëlle van Rijbroek (CSO Manager), Bart Zegers, Gijs van Heeswijk (gemeente Maashorst) en Guus Weitzel (Adviseur social return, PSO en Inclusief ondernemen)