Plasticvrije verf in de winkel

29-03-2023
Plasticvrije verf in de winkel

Het Finse design- en plasticvrije verfmerk Cover Story opent haar deuren in Amsterdam. De pionier op het gebied van plasticvrije verf opent een fysieke winkel aan de Haarlemmerdijk, in overeenstemming met hun bekroonde multi-channel retail strategie. 

Plasticvrije verf in de winkel

Cover Story ziet verf als een centraal onderdeel van het interieurontwerp en wil verf daarom van de bouwmarkt naar de stad en online brengen. Het bedrijf wil de verfmarkt veranderen door consumenten moderne distributiekanalen aan te bieden, waaronder online, maar ook fysieke verkooppunten en eenvoudige thuisbezorgd-opties.

Met haar aanwezigheid in het hart van de stad hoopt Cover Story een dialoog te vormen tussen haar eigen universum van kleur en de inspirerende architectuur langs de beroemde Amsterdamse grachten. 

Cover Story levert sinds het najaar van 2021 verf in heel Europa via haar online winkel, waarbij Paint Studios slechts één van de contactpunten zijn. 

Plasticvrije verf

Samen met creatieve merken en getalenteerde ontwerpers brengt Cover Story de plasticvrije verf ook naar de designwereld. Het merk werkte eerder al met Scandinavische klassiekers Iittala en Artek aan een Cover Story Home pop-up concept en creëerde capsule collecties met verschillende ontwerpers.

Ook in Nederland wil Cover Story graag samenwerken met lokale designmerken, ontwerpers en creatieven om haar kleurenpalet uit te breiden met verschillende nieuwe, frisse interpretaties.