Winnaar SchildersVakprijs 2021

Angelo Hellmig is met zijn bedrijf ACG Schilders en Totaalonderhoud uit Tilburg als winnaar van de Nationale SchildersVakprijs 2021 uit de bus gekomen in de categorie ‘Renovatie- en nieuwbouwschilderwerk’.

Met het spraakmakende project ‘A Brand New Day’ in Breda wisten ze naast kwalitatief

Met het spraakmakende project ‘A Brand New Day’ in Breda wisten ze naast kwalitatief hoogwaardig schilderwerk ook een grote diversiteit aan materialen in te zetten, waarmee een ware beleving ontstond voor de gebruikers en bezoekers van dit pand.

Op de vraag aan Pa Hellmig, die namens Angelo de prijs in ontvangst nam, waarom ACG Schilders- en Totaalonderhoud volgens hem genomineerd was, antwoordde hij; ‘Omdat Angelo zo precies is, denk ik’. Dat daar een kern van waarheid in zat werd door het oordeel van de vakjury als volgt bevestigd tijdens de uitreiking van deze award. De jury koos uit drie genomineerde bedrijven voor ACG: ‘Voor messcherp besnijwerk en vaardig behangwerk. En voor de durf om met ongebruikelijke materialen bijzondere effecten te bereiken’.

De schilder uit Tilburg droomde zes jaar geleden, toen hij zijn bedrijf startte, ooit in het lijstje van de Nationale SchildersVakprijs te mogen staan. In 2021 is deze droom omgezet in een realiteit waar Angelo en het gehele team van ACG Schilders en Totaalonderhoud trots op mogen zijn. Want alleen met een goed en betrokken team kun je dagelijks klaar staan om vakwerk en kwaliteit te leveren.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen