Winnaars Antalis Awards

#interieurbouw 31-03-2020
Winnaars Antalis Awards

Na de vier maanden durende competitie maakt Antalis, Europees distributeur voor visuele communicatie, papier en verpakkingsoplossingen, de winnaars bekend van haar Antalis Interior Design Awards. 
Winnaars Antalis Awards
De jury, bestaande uit vooraanstaande leden van de ontwerpwereld, heeft haar beslissing genomen en de meest creatieve en verassende projecten beloond.
De tweede editie van de Antalis Interior Design Award, gericht op interieurontwerpers, architecten, drukkers, adverteerders en ontwerpscholen, gaf deelnemers de mogelijkheid hun fantasie los te laten en hun creativiteit door te voeren in al hun ontwerpen.
Met 535 projecten door creatieven uit 24 verschillende landen, zichtbaar op de Antalis Interior Design Award website, was succes gegarandeerd!
 
Bekijk de video over de bekendmaking van de winnende projecten en de jury.

Marion Delage, medeoprichter van decoratiebedrijf Parégrine, en Mariana Castillo, illustrator maakten indruk op de jury met hun project genaamd ‘Youse city mural’ in de categorie Office. Met deze vrolijke en warme illustratie, geprint op behangpapier, wilden Marion Delage en Mariana Castillo de gedachte achter en het team van het bedrijf weergeven, om ze trots te laten zijn op hun eigen werkplek.

In de Retail categorie kon Morad Biki zijn ontwerp tot een hoger niveau tillen dankzij een mise-en-scène die hij creëerde op de muur van een flagship store van Zadig & Voltaire.

Loes Kok won de prijs in de categorie Hospitality voor haar make over van Fred’s Kitchen, een hip restaurant in Amsterdam. “We wilden dit chique restaurant een stoere uitstraling en ‘street’vibe geven die past bij de trendy wijk waar oude pakhuizen zijn omgebouwd tot loft-stijl appartementen, boetieks en restaurants. Het interieur miste de look en feel die past bij de industriële omgeving. Het formaat van de muren was een kans om een gigantische muurschildering te creëren en digitaal drukwerk maakte het mogelijk om dit kunstwerk op ware grootte te printen.”

Andrea Böjtö, die de Publieksprijs heeft gewonnen, zegt: “Dankzij Antalis en de Coala producten konden we een magnifieke fantasiewereld ontwerpen die op de Noordpool leek, waardoor MRI-scans voor kinderen in het Heim Pál ziekenhuis een plezierigere en minder stressvolle ervaring werden.”

De winnaar in de categorie Public Buildings, Francisco Rubio Ordás, zegt over zijn project in een kinderziekenhuis: “Antalis heeft het voordeel dat zij producten leveren die aan de hoogste veiligheidsvoorschriften voldoen.”

Winnaars Antalis Awards
Winnaars Antalis Awards
Winnaars Antalis Awards
Winnaars Antalis Awards
Winnaars Antalis Awards