Woontrends in de badkamer

15-11-2022
Woontrends in de badkamer

Met de RenoDeco wandbekledingspanelen kunnen de huidige woontrends ook in de badkamer worden doorgevoerd. De decorpanelen met een groot oppervlak stellen vakmensen in staat tot een snelle, eenvoudige en veilige montage en zorgen voor een vrijwel naadloze uitstraling als uit één stuk.

Woontrends in de badkamer

Talrijke verschillende decors bieden creatieve en veelzijdige mogelijkheden voor een moderne badkamerontwerp. De nieuwste highlights in het assortiment: RenoDeco decorpanelen in lichte larikslook en trendy marmerlook.

Woontrends in de badkamer

Het nieuwe structuuroppervlak lariks, natuurlijk-blank in een stijlvol hout-decor, geeft de badkamer warmte en gezelligheid. Ook nieuw in het assortiment zijn de populaire en moderne natuursteen-decors marmer, pura-grijs en marmer, carrara-zwart, die verkrijgbaar zijn met een fluweelzacht mat oppervlak.

Woontrends in de badkamer

Naast de trenddecors lariks, natuurlijk-blank en marmer omvat het gevarieerde RenoDeco-assortiment talrijke andere designs voor een modern badkamerontwerp: van effen decors met een silktouch of hoogglanzend oppervlak tot decors in een fijne steen-, zandsteen- of natuursteen-look tot beton- of metalen decors, er is voor elke klant een design naar zijn smaak. Zo kunnen vakmensen flexibel reageren op individuele ontwerpideeën en naar wens wandbekleding in een natuurlijke look, trendy oppervlakken in stedelijke industriële stijl of klassiek terughoudende effen designs aanbieden.